Milyen ingatlant keres?

Eladó
Kiadó
-
millió Ft
-
m2
-
m2
59 db hirdetés

Eladó Ingatlanok

Rendezés:  » Dátum szerint «   |   Ár szerint   |   Méret szerint

44.99

Eladó Családi ház

Jászberény
Belváros
3
106 m2
936 m2

Jászberény belvárosában teljes körűen felújított gyönyörű állapotú családi ház eladó!

Kivételes lehetőség, érdemes igyekezni!

Irodánk megvételre kínál Jászberény belvárosában egy teljes körűen, tetőtől talpig felújított kockaházat,

nagy és szépen gondozott, rendben tartott udvarral!

Az ingatlan hasznos alapterülete 106 négyzetméter, a telek teljes területe 936 négyzetméter. A házban jelenleg található 2 nagy világos szoba, plusz egy óriási amerikai konyhás nappali. A 2 hálószoba, előszoba, illetve az amerikai konyhás nappali 1960-ban épült vályogból, 2000-ben pedig tovább bővítették a házat téglából,

ahol jelenleg a fürdőszoba, kazánház, illetve a WC található.

Az új rész 37 négyzetméteres tetőterében további 2 hálószoba kialakítására van lehetőség, amit jelenleg a tulajdonosok edzőteremnek használnak. Ezen felül a szintén téglából épült 16 négyzetméteres melléképület is alkalmas lehet egy plusz szoba kialakítására.

Az otthon melegéről radiátoros központi fűtés, illetve egy 2020-ban vásárolt és üzembe helyezett vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a 2021 nyarán beszerelt hűtő-fűtő klíma pedig már csak ráadás!

Plusz extraként szolgál, hogy a fürdőszobában a fürdőkád mellett zuhanyzó is található, ipari áram bevezetésre került, valamint riasztó rendszer kiépítése is megtörtént.

Komplett tetőcsere 2020 nyarán megtörtént, plusz az ingatlan téglából épült részének a szigetelését is elvégezték.

Az utcáról beérkezve közvetlenül egy fedett gépkocsi beálló is kialakításra került, ahol a garázs mellett biztonságban tarthatjuk járművünket az időjárás viszontagságaitól.

A kert kiváló lehetőséget nyújt mind a kertészkedés szerelmeseinek, mind pedig azoknak, akik a szabadban pihennék ki a mindennapok fáradalmait. Az udvar egy fedett részén kemence került kiépítésre, amelytől nem messze medence állítási lehetőség, valamint saját kerti halastó szolgálja az ott lakók teljes nyugalmát és gondtalan pihenését.

Ide aztán tényleg csak beköltözni kell!

Keressen bizalommal!

Ingatlant keres?
Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése